Belgian Sheepdog

Perdorej per te ruajtur delet. Eshte regjistruar per here te…

American Eskimo

Kjo rrace e ka prejardhjen nga Amerika dhe eshte pjestare…

Tibetan Mastiff

Kjo race origjinon nga Tibeti dhe Himalajat. Eshte regjistruar per…

Sharri

Kjo race e ka prejardhjen nga pjesa veriore e Shqiperise…

Siberian Husky

Kjo race origjinon nga Rusia. Siberian Husky eshte protagonist i shume…

Shih Tzu

Kjo race origjinon nga Tibeti. Ne vitet 1930 u fut…

Rottweiler

Kjo race origjinon nga Gjermania dhe eshte perdorur si qen…

Spitz

Kjo race origjinon nga Gjermania. Spitz u regjistura per here…

Jack Russell

Kjo race origjinon nga Britania e madhe. Eshte regjistruar per…

Pekingese

Kjo race e ka origjinen nga Kina. Eshte regjistruar per…

Miniature Pinscher

Kjo race e ka origjinen nga Gjermania. Thuhet se eshte…

Maltese

Kjo race e ka origjinen nga Malta. Eshte regjistruar per…

Labrador Retriever

Kjo race e ka prejardhjen nga Kanadaja. Labrador Retriever eshte regjistruar…

Golden Retriever

Golden Retriever e ka origjinen nga Britiania e Madhe. Eshte…

German Shepherd

German Shepherd e ka origjinen nga Gjermania. Eshte regjistruar per…

French Bulldog

Kjo race e ka origjinen nga Franca megjithese ka mendime…

Finnish Spitz

Finnish Spitz e ka origjinen nga Finlanda. Eshte regjistruar per…

English Setter

English Setter eshte regjistruar per here te pare ne vitin…

Doberman Pinscher

Kjo race e ka origjinen nga Gjermania. Mban kete emer…

Dalmatian

Kjo race e ka origjinen nga Jugosllavia. Eshte regjistruar per…