Kanarina Belgian Bult

Kjo shumëllojshmëri u zhvillua në fund të shekullit të 17-të,…

Kanarina Bernois

Këta zogj kanë koka të dallueshme, pendët që japin përshtypjen…

Kanarina Border

I quajtur sipas rajonit kufitar midis Skocisë dhe Anglisë, aty…

Kanarina Columbus Fancy

Kjo është një specialitet amerikan i zhvilluar në vitet 1920,…

Kanarina Crested

Canary Crested erdhi pasi mbareshtuesit u përpoqën për të krijuar…

Kanarina Fife Fancy

Ky është një version miniaturë i Kanarines Border, e edukuar…

Kanarina Frilled

Këto kanarina kanë pendë të crregullta, duke i bërë ato…

Kanarina Gloster

Gloster – e shqiperuar Gloucester, por që tregoi konfuzitet për…

Kanarina Harlequin Portuguese

Këto janë kanarina shumë të zgjuar, të mbështetur drejt, të…

Kanarina Irish Fancy

Kontributi kryesor i Irlandës per keto Kanarina; Këto janë kanarina…

Kanarina Jaspe

Ky është një i sapoardhur, i zhvilluar në 10 vitet…

Kanarina The Lizard

Këto kanarina u izoluan dhe u seleksionuan në Francë në…

Kanarina Norwich

Këto ishin “topat e thurur” origjinale, (dhe u kombinuan me…

Kanarina Rubino

Ky është një hibrid i vërtetë, një kryqezim midis nje…

Kanarina Scotch Fancy

Ky lloj u zhvillua nga Belgjika në fillim të shekullit…

Kanarina Spanish Llarguet

Ky është një tjetër lloj kanarine e edukuar për gjatësi…

Kanarina Spanish Raza

Ky zog u edukua si një këngëtar i vogël në…

Kanarina Stafford

Këto u rritën fillimisht në vitet 1980 në Staffordshire, në…

Kanarina Yorkshire

Në lartes 152mm (6 inç), me një fizik “jo qafe”…