British Shorthair

Kjo race e ka origjinen nga Anglia. Eshte mace trupmadhe…

Ragdoll

Kjo race e ka origjinen nga SHBA. Macja shquhet per…

Scottish Fold

Kjo race e ka origjinen nga Skocia. Macja adaptohet dhe…

Balinese

Kjo race e ka origjinen nga SHBA . Popullore ne…

Turkish Angora

Kjo race e ka origjinen nga Turiqa. Eshte nje nga…

Russian Blue

Macja e ka origjinen nga Rusia. Shume histori dhe legjenda…

Korat

Kjo mace e ka origjinen nga Tajlanda. Eshte nje mace…

SIAMESE

Kjo race e ka origjinen nga Tajldanda. Eshte njenga macet…

Persian

Kjo mace e ka origjinen nga Irani. Eshte nje nga…

Bengal

Kjo mace e ka origjinën nga SHBA. Është shumë popullore…