RedPast

 Pastel e butë e kuqe për zogjtë e faktorit të kuq
 PASTRI I KUQ PËR TË GJITHA MËNYRAT
 KATEGORIA E PËRBËRËSVE: produktet e bakrit, produktet dhe nënproduktet me origjinë bimore, drithërat, vajrat dhe yndyrat, sheqernat, farërat, maja, substancat minerale, molusqet dhe krustazat, vezët dhe produktet e vezëve, aromatizime natyrore.
 Proteina 9%
 Yndyrna 15%
 THESI: 1 KG, 5 KG.
TOP