DERR GUINEJE DHE KAVJE

 Përzierja është një formulë e balancuar që duhet të jetë pjesë e dietës së përditshme të subjekteve.
 Komponentët: PILETE, KARROJA E thyer, misri grimcuar, tërshërë patëllxhan, elb, karrota, luledielli LARUSHE, misER, luledielli i bardhë, gruri, TERSHERE, maja e grimcuar, elbi i grimcuar, banane, BISKOTA ME NGJYRA.
 THESI: 15 KG.
TOP