KANARINE ME PERILA

  Përzierje profesionale e përbërë nga 5 përbërës për një ushqim të saktë dhe të balancuar.
  Prania e perilES SE bardhE dhe farës së lirit NGJYRE ARI rrisin cilësinë e tij. I përshtatshëm për të gjitha llojet e zogjve.
  Komponentet: SKARIOLE KANADEZE, perila E bardhe, niger, FARE LIRI E ARTE, kERP.
  THASET: 5 KG, 25 KG.

 

TOP