GARDELINE NATYRE

  Përzierje e kualitetit të veçantë për Gardinalin, lucHerini EUROPIAN, organet dhe gjoksin e zi.
  Përbërësit:  Niger, farë bari, SKARIOLE KANADEZE, LAKER E bardhë, cikor, LAKER të zezë, perilë të bardhë, mEL I verdhë, mel I bardhë,
  FARE LIRI, perila kafe, clover pratense, camelina sativa, susam, lulekuqe, KOLES i kuq, basil, FARE PISHE, kopër, KERP, rrepë.
  THESI: 5 KG.
TOP