KALCIUM

 Një vijë e grurit e bërë nga miell shell me pasurimin e farave dhe bimëve të dizajnuara për të siguruar një marrëdhënie të plotë ushqyese me miqtë tanë të paqëndrueshëm
 Përbërësit: mielli i pasuruar me ushqim.
 Paketimi: 500 gr
TOP