SPINUS ORO

  Përzierje profesionale për të gjitha llojet e spinus ekzotik dhe indigjen. Përmirësimi i rezultateve të mbarështimit.
  Përbërësit: SKARIOLE KANADEZA, farë bari, niger, cikor, FARE SALLATE, KERP, FARE liri, susam, LAKER e bardhë, perilla, LAKER e zezë, lulekuqe, gjemba Te egër.
  THESI: 15 KG.
TOP