PAPAGALL I MADH ME FRUTA

 Ushqim plotësues bazuar në fruta ekzotike të cilësisë më të lartë për paPAGAJ të të gjitha madhësive, të pandashme dhe paPAGAJTE E VEGJEL.
 Komponentët: Frutat e thata, kikirikë të grirë, bizele me feta, luledielli i bardhë, misri i grirë, karabi, fruta të thata, farat e kungujve, specat e thata.
 PAKETIMI: 4 KG.
TOP