GARDELINE PER KOHEN E RIPRODHIMIT DHE KENGES

 Përzierje tradicionale për të gjitha llojet e zogjve indigjenë. E përsosur për të gjitha periudhat e vitit.
 Përbërësit: Niger, kërpi, farë bari, luledielli mikro, perila e bardhë, tërshëra, MEL i bardhë, cikorE, fara shëndetësore, lulekuqe blu, FARE SALLATE, KOLES.
 THESI: 15 KG.
TOP