KOLZA E KUQE

 Farë me vaj. Ai ka një prani të rëndësishme të proteina dhe është veçanërisht e pasur me yndyrë. Shija është e ëmbël.
 Përdorimi: kanarinë, fara mbin.
 THESI: 25 KG
TOP