OroPast

 PastOCINO e butë e verdhë
 KATEGORIA E PËRBËRËSVE: produktet e bakrit, produktet dhe nënproduktet me origjinë bimore, drithërat, vajrat dhe yndyrat, sheqernat, farërat, maja, substancat minerale, molusqet dhe krustazat, vezët dhe produktet e vezëve, aromatizime natyrore.
 Proteinat 9%
 Yndyrna 13%
 THESI: 1 KG, 5 KG.
TOP