Blanco Español

 E BardhE e butë dhe me mjaltë, PER mbarështues të mëdhenj, pa vezë.
 KATEGORITË E PËRBËRËSVE: Produktet e bukës, drithërat, qumështi dhe produktet e qumështit, sheqernat, vajrat dhe yndyrat, mjalti, mineralet, maja.
 Proteina 13%
 Yndyrna 12%
 Vlerat e treguara janë indikative
 THESI: 1 KG, 5 KG.
TOP