WhitePast

 E Butë e butë e bardhë pa vezë
 KATEGORIA E PËRBËRËSVE: produktet e bakrit, produktet dhe nënproduktet me origjinë bimore, drithërat, vajrat dhe yndyrat, sheqernat, farërat, maja, substancat minerale, molusqet dhe krustazat, aromatizuesit natyrorë.
 Proteinat 9%
 Yndyrna 14%
 THESI: 1 KG, 5 KG.
TOP