VAJE RIGONI+

 PERBERESIT: VAJ RIGONI, VAJ TRAUMZE, VAJ TRENDAFILI I EGER TE CILAT JANE TE DOMOSDOSHME PER SISTEMIN IMUNITAR.
 MUND TA PERDORNI GJATE GJITHE VITIT DHE SIDOMOS GJATE NDERRIMIT TE PUPLES. NE TRADITEN POPULLORE RIGONI, TRAUMZA DHE TRENDAFILI I EGER JANE KONSIDERUAR SI BEKIM PER TRUPIN.
 FORCIMIN E SISTEMIT IMUNITAR.TE PERMIRESOJE PROCESIN E TRETJES DUKE NDIHMUAR SISTEMIN E FRYMEMARRJES DHE JANE TE PASURA ME BALSAM.
TOP