SKARIOLE KANADEZE ME ROZMARINE

   Scagliola kanadeze e zgjedhur pa vajra ose parafine, shtuar me barëra natyrale medicinale.
   Falë vetive të rozmarinës, formulari natyrisht parandalon ndotjen bakteriale dhe
   fungale të farave. Ky efekt është për shkak të pranisë së terpenes të paqëndrueshme dhe në
   veçanti të borenolit dhe komponimeve të tjera fenolike të pranishme në terpeni.
   Komponentet: SKARIOLE kanadeze, rozmarin, rigon.
   THESI: 25 KG.
TOP