OrniDerm

 Krem për putrat për skuqje, lije, kafshimet e insekteve.
 Krem dermokosmetik për këmbët e zogjve me një veprim qetësues, hidratues, zbutës me esenca vaj pemë çaji dhe acidi hialuronik.
 Udhëzime për përdorim: zbato krem direkt në lëkurën e prekur, masazh deri sa të absorbohet; përsëritni operacionin 1/2 herë në ditë për të paktën një javë ose sipas nevojës.
TOP