VITOVO

 Vitovo eshte e pasuruar me proteina dhe vitamina te tretshme lehtë nga metabolizmi i nje zogu te vogel.
 VITOVO përmbush plotësisht nevojat ushqimore të zogjve të vegjël me energji, me proteina te larta dhe të mbushura me vitamina dhe minerale.
 VITOVO sjell elementet esenciale dhe thelbësore për rritjen e duhur dhe mirëmbajtjen e zogut.
 VITOVO, një shoqatë e substancave lehtësisht të treteshme, lejon mbajtjen e organizmit ne menyre me te mire shëndetësore.
 Perdorimi i VITOVO rekomandohet që nga ditët e para të jetës. Perdoret duke e perziere me një sasi uji të tille për të marrë produktin e bute ose lidhur me pastoncino në një përqindje prej 10% -20%.
TOP