NIGER

 Farë me vaj dhe lëndë ushqyese, ajo ka një RAPORT shumë të mirë kalciumi-fosfor. Stimulon riprodhimin dhe këndimin.
 Përdorimi: KANARINA, PAPAGAJ, ekzotike, fara mbin.
 THESI: 25 KG
TOP