Megabone – Ushqim Macesh

MEGABONE – Ushqimi natyral i maceve Megabone mix complet 20kg
Përzierje e plote e te ushqyerit te kafshëve.
E kompletuar dhe e balancuar për macet e të gjitha racave.
Megabone Mix Complete është një ushqim manar me nivele normale të aktivitetit fizik të përditshëm. Përbërësit e saj sigurojnë nivele të larta të te gjitha nevojave ushqyese, vitamina dhe minerale që macja juaj do të ketë nevojë gjatë gjithë jetës së saj.

Perberje:
Drithëra, Mishi dhe nënproduktet e kafshëve, Ekstraktet e proteinave vegjetale, Vajrat dhe yndyrat, Derivatet me origjinë bimore, Vajrat, Mineralet, Mbi Prebiotikët.

Komponentët Analitikë:
Proteina e papërpunuar: 27%, Vajrat dhe yndyrat: 9%, Çështja inorganike: 8.5%, Fibrat e papërpunuara: 2.5%, Taurina: 1.170 mg / kg.

Categories: ,
TOP