FastVit

 Polyvitaminic gati për përdorim.
 AJO ESHTE E REKOMANDUAR GJATE GJITHE VITIT, NE FAZEN E RRITJES, KUR TE VEGJLIR FILLOJNE ZHVILLIMIN HARMONIK, NE MOMENTET E DOBESISE, PARA DHE PAS TRAJTIMEVE.
TOP