Karnythin

 Një energji e plotë për tonin e sistemit muskulor.
 KATEGORITË E PËRBËRËSVE: substanca minerale në tretësirë ujore. L-CARNITINE 50.000 mg; Vitamina B1 5.000 mg; Vitamina B2 2,000 mg; Vitamina B6 2.000 mg; Vitamina E 5.000 mg; Vitamina C 5.000 mg; Biotin 500 mg.
 Përdorni përzierje tërësisht me ushqimin ose tretur në ujë të pijes. Doza prej 5 deri 20 gr. për kg. e ushqimit ose litër ujë uji.
 KARNYTHIN është esenciale për një formë të përsosur të muskujve.
 KARNYTHIN nxit, stimulon dhe përmirëson rezistencën e lodhjes.
 KARNYTHIN përmirëson shërimin pas ekspozimeve, ekspozimeve, pas momenteve të stresit ose pas trajtimeve terapeutike.
 KARNYTHIN kryen “veprim energjetik” në sistemin muskuloR.
TOP