SHKOPINJ PER ZOGJT

Category:

Description

Karakteristikat e produktit:

* Druri dhe shumëngjyrësh.
* 5 variante ngjyrash.
* 20 cm. gjatësia & 1 cm. trashësia

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHKOPINJ PER ZOGJT”

Your email address will not be published.

TOP