ENE USHQIMI E BRENDSHME ME RRETH DHE KEMBEZ

Category:

Description

Diametri: 4 cm.

Vëllimi: 50 ml.

Lartësia: 3.5 cm.

Ngjyra: transparente

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ENE USHQIMI E BRENDSHME ME RRETH DHE KEMBEZ”

Your email address will not be published.

TOP